Monday, June 14, 2010

lame ngat dah tak post...huhuhu--->SK Jelempok

sepanjang cuti neh byk kerja...smbil2 2 layan je la beberapa gambar yg telah aku capture sepanjang aku tak update blog...walaupon sbnrnya byk sgt gambar yg aku amik...tp dok bersarang dlm laptop neyh...hhuhuhu

3 Arif neh merupakan salah satu kelas yang aku selalu masuk..kelas English Year 3...(takkan year4 plak...ekekeke) lelaki nye 4org...tp boleh memperokperandakan kelas bile duduk bersama....so bile mase aku mengajar je...aku akan asingkan diorg neh...kene duduk ngn dak2 pompuan...padan muka diorg...wakakakakakaka



ini adalah sebahagian guru di SK Jelempok...ade yang tiada waktu nih...bercuti dan sebagainya...huhuhu



dari kiri anda : Zuraidi a.k.a. Ed, Roslan, Nurhidayu a.k.a. Kak Ayu, Nor Hasfalina a.k.a. Kak Noor , penulis dan Safwan a.k.a. sap....

rakan Guru sepelatih....pompuan 2 org neh KPLI Ambilan Julai 2009, penulis dan Ed, PISMP Ambilan Jan 2007, Sap dan Roslan, PISMP ambilan Jan 2008...

kami menjalani praktikum terakhir kami, kak ayu dan kak nor juga praktikum pertama dan terakhir mereka...manakala sap dan roslan praktikal pertama mereka...

banyak kenangan di sekolah ini...huhuhu...hadiah tak mintak dgn budak2...so dpt ckit je ;p
ade yg nk bg tp wat2 tak nampak diorg...so diorg tak dpt nk bg kat cikgu diorg yg sporting neyh ;p
huhuhuhuhu

neway...utk posting berikutnya...akan dimuatkan tentang job aku 30Mei dan 6Jun 
sekian...

:-)

2 comments:

Aina Nona Nano said...

gud luck ye cikgu

~kayhebat~ said...

tq Cik Aina...bile nk jd model aku ye Cik Aina :)