Tuesday, July 7, 2009

Silap Sekali bukan Silap selamanya...

Assalamualaikum...

tersebutlah alkisah....

semalam...tepat pukul 5ptg, aku dan jeng bertolak ke alor setar, menaiki kereta beroda dua, no pendaftaran JHT 7**2...

smpi kt as@kedai sunlight photo lebih kurg pukul 6 ptg, transfer file utk d print dan lain2,berjumpe abg zaki lebih kurg 6.45 ptg,
lepak2 smpi 8.30pm, pukul 9 bertolak balik ke perlis,

smpi d perlis pukul 9.30mlm, lepak minum2 bersama dengan Jeng + sepupu aku, kedai printing 2 telepon, die kate gambar yg aku nk print tak elok,pecah...arghh...kenapa????

smpi je di bilik lbih kurg 10.30,aku teros cek komp aku dan tgk balik ape yg aku buat sebelum neh...check punye check,,,rupenya aku salah set resolution,aku set 72, std biasa org buat print diorg set 300...dan lebih teruknya,,,,aku terpaksa buat balik story album aku dpd 0% balik....pening jgk,mau tak pening, aku menghabiskan masa smpi pukul 4pagi,tp kire sia2 la usaha aku...huhuhu...tp mlm td...aku berjaya menyiapkan 2pages drpd 11, campor 1kping gambar yang aku akan print bersaiz 8R,huhuhu...takpe,,,aku akan buat pelan2,,,target khamis neh smpat siap,huhuhu....doakan aku

doakan aku supaya tercapai la ape yg aku hendak...huhuhu

4 comments:

Reds said...

Kadangkala kita lebih berjaya jika belajar dr kesilapan...
Jangan cepat putus asa dan teruskan usaha anda!

~kayhebat~ said...

hihihi,,,dah siap dah pown...di institut tak dapat internet....on9 kat sekolah je ni haaa...hahaha

miss1904 said...

sempat eh ko bt mcm2 bnda time prktikum ni..~~
salute~~~
nice work...~~tp tu la..a bit more creativity would be really nice..~~

~kayhebat~ said...

wahahaha...tq...i'll try my best next tyme...huhu