Tuesday, June 23, 2009

Lens AF 35-105mm 1:3.5-4.5D

assalamualaikum
hari jumaat yg lepas aku telah terjumpe iklan yang menarik mengenai lens nih...
dgn harga rm500 yg die offer...
aku mmg rase nk sgt sbb menepati spesifikasi mcm 18-70 yg aku cari dulu...
dan lebih murah...
so deal pny deal...
dealer setuju pos...
ptg 2 jgk aku bank in duit...
td aku baru g amik lens tersebut di pejabat maktab...
balik2 dr kelas terus test...
mmg best lens neh...
sgt laju...
aku letak gambar utk tatapan korang...huhuhu

setelah aku test...
aku tgk2 ade fungus kat lens nih...
so aku nego lg harga...
dan dapat kurang lg rm70
huhuhu
bestnya dpt lens neih...
dpt elaun nnt aku nk g antar cuci lens nih
huhuhu
temasok lens 18-55 aku
juga yg dah berfungus...
hahahahaha
made in japan yg tergoda tuh...huhuhu


sekian

5 comments:

munchy's said...

xmau dah ke angkat 18-70mm???

Reds said...

ni push & pull lens ke...kena jaga elok2 jgn smpai loose...

~kayhebat~ said...

hihihi...dah loose dah pon...2nhand bang oi...

to munchy...takmo ah angkat 18-70,dah ade lens neh...nk agkt 50mm polak

Abg Din said...

wahhh jelesnya...

bertuah badan.

~kayhebat~ said...

ape yg bertuah bdn abg din oi
huhuhuhu